Als dit bericht niet goed leesbaar is, klik dan hier om het in uw browser te openen.
Datum:

18 februari 2009In deze uitgave:

  • Eerder aan de beurt bij de specialist?
  • Slank voor de zomer begint
  • Klantvoordeel: voordelig ontbijtje
  • Verzin een naam voor de knuffelkrokodil

Gezonde groei


Ook dit jaar groeide het aantal verzekerden bij Zorg en Zekerheid. Bijna 380.000 verzekerden kozen (weer) voor Zorg en Zekerheid in 2009. Dat betekent een groei van bijna 9.000 nieuwe verzekerden.

Welkom bij Zorg en Zekerheid

Wij bedanken u voor het in ons gestelde vertrouwen.

Ook in 2009 kunt u rekenen op onze hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening.<< Lees meerSneller aan de beurt bij de specialist

  

In 2008 zorgde het geZZondTeam ervoor dat maar liefst 1043 mensen eerder aan de beurt kwamen voor een behandeling door een specialist. Het vaakst werd bemiddeld voor de specialismen orthopedie, radiologie en neurologie. Daarmee bespaarden zij maar liefst 42.761 dagen. Als verzekerde van Zorg en Zekerheid kunt u vijf dagen per week van 08.30 tot 17.00 uur gratis de hulp van het geZZondTeam inroepen via (071) 5 825 828. Of stuur een e-mail naar gezzondteam@zorgenzekerheid.nl.


Slank voor de zomer begint

  

Met het voorjaar in het verschiet worden de goede voornemens voor wat betreft de slanke lijn en meer bewegen voor veel mensen weer actueel.

Wilt u ook een paar kilo's kwijt? Zorg en Zekerheid helpt! Wij vergoeden namelijk diverse cursussen om af te vallen vanuit onze aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld het boek behorende bij de 10-weken-slank cursus. Begint u nu? Dan bent u in de kilo's nog voor de mei-vakantie kwijt! >>Lees meer


Feestelijke heropening: Laat je kind schminken op 25 februari

  

Onze winkel aan de Korevaarstraat in Leiden is verbouwd. Op woensdag 25 februari a.s. vieren we heropening. Speciaal voor alle kinderen tot ongeveer 12 jaar organiseren we een sport- en spelmiddag in het gratis Van der Werffpark in Leiden.

Naast diverse winterspelletjes zijn er twee professionele schminkers die alle kinderen een karakter geven naar eigen wens. >>Lees meer

 

Binnenkort in uw brievenbus: GeZZond

In maart ontvangt u het voorjaarsnummer van de GeZZond. In dit nummer leest u onder andere een bijzonder verhaal over een familie die geconfronteerd werd met het tekort aan donornieren en geven we tips over het gebruik van zelfzorgmiddelen. Uiteraard ontbreken ook de rubrieken voor en door onze verzekerden niet.

  


Verzin een naam voor onze krokodil

Het kraampakket van Zorg en Zekerheid wordt binnenkort vernieuwd. Naast de echte must haves zitten er ook een aantal leuke cadeautjes in, waaronder een knuffelkrokodil. Net als elke knuffel heeft ook de knuffelkrokodil een naam nodig. Weet u een naam voor onze knuffelkrokodil? Stuur dan een e-mail naar redactiegezzond@zorgenzekerheid.nl. Onder alle inzendingen verloten we tien knuffelkrokodillen. De winnaar ontvangt een Elysium waardebon t.w.v. €50,00.

  

Inzenden kan tot 1 mei 2009. Vermeld duidelijk uw naam en adres. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.


GeZZond ontbijt op bed?


Verwen je geliefde eens met een gezond ontbijtje. Dat is nu extra voordelig met het GeZZond ontbijt dat OSM Ontbijtservice voor onze verzekerden samenstelde. Voor €20,- brengen ze het bij u thuis. >>Lees verder

Loop de '21 van Zorg en Zekerheid' tijdens de Leiden Marathon

Op 17 mei vindt de Leiden Marathon plaats. Zorg en Zekerheid sponsort de 21 kilometer. Loopt u ook mee?  Kijk op www.leidenmarathon.nl voor meer informatie.


 

Hoe lang bent u al verzekerd bij Zorg en Zekerheid?

Langer dan 10 jaar
Tussen de 5 en 10 jaar
Sinds dit jaar

 
Heeft u vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief?
Stuur dan een email naar redactienieuwsbrief@zorgenzekerheid.nl.

Wilt u iemand anders aanmelden voor deze nieuwsbrief, klik hier.

U ontvangt deze email omdat u heeft aangegeven dat u via deze digitale nieuwsbrief op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van Zorg en Zekerheid. Als u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik hier.

Copyright © 2018 Zorg en Zekerheid.